In welke discipline wil jij rechterhand worden?

 

Waarom zou jij kiezen voor Van Havermaet?

We geven je 8 redenen.

MaetwerkHR Award

Het zijn niet onze woorden, maar die van Voka Limburg. In november 2020 riep de werkgeversorganisatie ons uit tot beste personeelsbeleid van de provincie.

Een erkenning waar we natuurlijk heel trots op zijn, zeker na zo’n uitzonderlijk jaar. En bovendien een bevestiging van de kwaliteit die we elke dag willen brengen op basis van onze onderstaande pijlers. Het filmpje dat we instuurden voor onze kandidatuur voor de HR Award vat ons verhaal alvast mooi samen.

Iedereen bij Van Havermaet wil hetzelfde: het beste voor onze klanten. En dat lukt niet als we half werk afleveren. Iedereen beseft hier goed dat we een grote verantwoordelijkheid dragen. Ons advies maakt of kraakt een bedrijf. Daarom hebben wij een hekel aan middelmatig, en wij verwachten hetzelfde van jou.

Je werkt hier samen met toppers in hun vakgebied. Collega’s die gepassioneerd zijn door wat ze doen, die trots zijn op het werk dat ze afleveren. Van Havermaet is één van de toonaangevende kantoren in Limburg en de Kempen. Zoiets moet je verdienen, elke dag opnieuw. Aan jou om diezelfde passie en inzet aan de dag te leggen.

middelmatig maetwerk

Ja, er wordt hier hard gewerkt. Maar er wordt vooral samengewerkt. Ga jij over lijken om je targets te halen? Zet je je eigen collega’s liever buitenspel dan een goeie voorzet te geven? Klik dan niet door naar de jobpagina, want dan pas jij niet binnen ons team.

Laat je niet misleiden door de wat statige buitenkant van ons kantoor: hier hangt een gezellige en informele sfeer. Iedereen kent iedereen. Wij willen niet opvallen door een mooi pak of een das, maar met de expertise die we mee aan tafel brengen.

We doen er alles aan om die typische Van Havermaet-cultuur in stand te houden. Zo krijgt elke nieuwkomer een peter of meter, blijven we vrijdagavond al eens plakken aan de bar, organiseren we familiedagen, barbecues, … We zijn hier onder maeten, dus voel je thuis!

Maetwerk is voor ons ook een kwestie van bij elkaar passen. Je mag inhoudelijk nog zo sterk zijn, je moet ook over de juiste ingesteldheid beschikken en in onze groep passen. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

geloven in maetwerk

De juiste mindset, drive, passie, discipline en expertise. Ja, we verwachten veel van jou. Maar je krijgt daarvoor ook veel terug.

Maetwerk is voor ons dan ook een gezonde work-lifebalance. Een loonpakket op maat, dat meegroeit. Iedereen krijgt de kans om zijn eigen loonpakket mee vorm te geven dankzij ons cafetariaplan. Verder is maetwerk ook ruimte voor flexibele werkuren en telewerk. En vooral loopbaanbegeleiding op maat met jouw eigen persoonlijke coach.

Als jij je volledig inzet voor ons, dan doen wij hetzelfde voor jou. Je krijgt nergens zoveel kansen als hier. En dat menen we echt. Onze grote investering in opleiding, training en coaching is daar het beste voorbeeld van.

Wij verwachten niet dat jij een schaap met 5 poten bent. Wij zetten in op jouw talenten en passies. Je hoeft niet én teamleader én expert én commercieel te zijn. Kies de rol die best bij jou past en ga er maximaal voor.

groeien maetwerk

Wij verwachten dat jij het maximale uit jezelf haalt. Omdat wij als Van Havermaet dat ook doen.

Wij willen meer zijn dan een advieskantoor dat niet verder kijkt dan zijn neus lang is. Onze ambitie is om de rechterhand te zijn van onze klanten. En bij een rechterhand kan je terecht met ál je vragen, voor advies op alle vlakken. Daarom zetten we ook vol in op innovatie en technologie. Data worden steeds belangrijker en stellen ons in staat om van verwerker naar voorspeller te gaan.

In ons eigen Labo 65 zijn we constant bezig met het bedenken van nieuwe producten. We maken tijd vrij om er nieuwe ideeën te vormen over wat de toekomst brengt voor ons kantoor en onze manier van werken. Want als we het zelf niet weten… hoe kunnen we dan in godsnaam onze klanten daarin begeleiden?

 

Maetwerk gaat niet gepaard met hokjesdenken. Weg met enkel denken in traditionele expertises. Wij werken over de disciplines heen in productgroepen die ons in staat stellen om de klant zo snel mogelijk de beste oplossing te bieden voor zijn vraag.

Hier roest je niet vast in één functie. Naast je vast takenpakket heb je de mogelijkheid om je eigen rol te kiezen. Word expert, innovator, team coach of account manager. Zo focus je meer op waar je goed in bent en waar je écht energie van krijgt. Je krijgt meer vrijheid om eigen ideeën uit te werken, over disciplines heen. Toon gerust initiatief om je eigen persoonlijke accenten te leggen.

groeien maetwerk

Je merkt het: maetwerk is een begrip met heel wat invullingen. Wat betekent het voor jou?

elke sweldens

HR Director
elke.sweldens@vanhavermaet.be
+32 (0)11 30 13 50

Overtuigd van onze visie op maetwerk?
Ontdek dan of er een vacature is die bij jou past.

Bekijk jobs

© Van Havermaet 2021 - Privacy NL - Privacy EN - BTW: 428.179.774