In welke discipline wil jij rechterhand worden?

 

(ZOMER)STAGE OP MAET

Wat verwacht jij van je stage? Simpele taakjes afwerken? Koffie zetten, facturen boeken en klaar? Wekenlang de uren aftellen aan datzelfde bureautje? Of wil je er écht iets van maken? Bij ons mag (en moet!) je je stempel drukken.

Wij geven je de kans om stage te lopen bij één van de toonaangevende kantoren in Limburg en de Kempen. En om samen te werken en bij te leren van meer dan tweehonderd gepassioneerde collega’s. Stuk voor stuk echte experts in hun vakgebied.

Tijdens je stage draai je mee als een volwaardige maet van Van Havermaet. In tegenstelling tot kleinere kantoren krijg je zo de mogelijkheid om op elk domein bij te leren. En je een totaalbeeld te vormen van wat het betekent om in en voor een groot kantoor te werken. Geef nu toe, dat klinkt toch mateloos interessant?

Wees er maar zeker van dat wij er alles aan doen om jouw stage hier zo boeiend mogelijk te maken. Die inspanning verzilveren we met het Q-stagelabel van Voka, een kwaliteitslabel voor stageplaatsen. Dit jaar gaan we nog een stap verder en doen we mee met het Titanium label. Zo kunnen we zonder blozen zeggen dat een stage bij ons écht een meerwaarde is op je cv, voor jezelf… en voor ons.

Word één van de maeten

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

En als je echt indruk op ons maakt, en wij maken echt indruk op jou… waarom blijf je na je stage dan gewoon niet bij ons? Je krijgt hier als jonge starter alle mogelijkheden om jezelf professioneel te ontplooien. Ontdek hier de mogelijkheden van ons traineeship!

Naast een uitdagende job zijn er ook doorgroeimogelijkheden. Een loonpakket met groeipad. Oog voor een evenwichtige work-life balance. En vooral een straffe bedrijfscultuur.
Check zeker onze pagina maeten voor een blik achter de schermen.

Er zijn veel verschillende maeten

We gaan er niet flauw over doen: de meeste maeten waren ooit student rechten, handelswetenschappen, accountancy/fiscaliteit of TEW. Maar we zijn zoveel meer dan dat. Wij hebben ook een IT-afdeling, een HR-dienst, vriendelijke maeten aan het onthaal… Kortom: collega’s die ervoor zorgen dat de boel hier draait.

Dus ook als je geen typisch Van Havermaet-profiel hebt (dat bestaat niet eens!): meer dan welkom voor je stage of eerste werkervaring. En euh, zeg je het even door aan jouw maeten?

© Van Havermaet 2021 - Privacy NL - Privacy EN - BTW: 428.179.774